Tilbud på besøksregistrering for deg som ASKO kunde:

Kom i gang med I'm Here!

Mange velger nå å komme i forkjøpet av tiltak og innstramminger fra det offentlige ved å implementere tjenester for smittesporing. Den letteste måten å komme i gang med besøksregistrering på er å bruke en digital tjeneste som f.eks. I’m Here. Med I’m Here kan gjestene enkelt skanne en QR-kode, sende SMS, bruke nettleseren eller appen på mobilen for å melde sin ankomst.

Hva bør jeg tenke på?

Når du skal komme i gang med digital besøksregistrering for smittesporing er det et par ting du bør tenke på før du setter i gang. Nedenfor har vi oppsummert noen av de viktigste punktene du bør være ekstra oppmerksom på.

Personvern

Dine besøkende har rettigheter. Det er viktig at selv om det kommer nasjonale eller lokale forskrifter som krever at bedrifter skal føre gjestelister så må man fortsatt følge reglene for personvern. Når du bruker I’m Here sørger vi for at du alltid følger lokale og nasjonale forskrifter for registrering samtidig som du overholder GDPR-reglene.

Databehandleravtale

Får å være sikker på at du følger GDPR reglene for besøksregistrering må du ha en databehandleravtale. En databehandleravtale sikrer at personopplysninger blir behandlet i samsvar med regelverket og setter en klar ramme for hvordan databehandleren kan behandle opplysninger. Når du bruker I’m Here får du en klar og tydelig databehandleravtale.

Enkelhet

Registrering må ikke komme i veien for en god opplevelse. Dersom en besøkende synes det blir for vanskelig og registrere seg kan det fort skape misnøye og de blir mange som velger å ikke registrere seg. Når du bruker I’m Here har vi lagt til rette for at dine gjester kan registrere seg på så lite som ett sekund.

Seriøsitet

Det er viktig at du velger en aktør du kan stole på med tanke på det som er oppsummert i punktene ovenfor. Over 800 små og store bedrifter har valgt å bruke I’m Here sin løsning. Noen av disse er blant annet:

16% rabatt som ASKO kunde!

Hvordan fungerer I'm Here besøksregistrering?

Som kunde og som gjest kunne ikke besøksregistreringen vært enklere.

Heng opp informasjon

Etter at du har kjøpt tilgang til I’m Here får du muligheten til å laste ned plakater med instruksjoner på hvordan dine besøkende kan registrere seg for smittesporing.

Besøkende registrer seg selv

Besøkende registrer sin ankomst via QR-kode, SMS eller app. I’m Here oppbevarer informasjonen i 10 dager eller så lenge som kreves av lokale forskrifter.

Smittesporing

Dersom en av besøkende dine får påvist smitte kontakter du oss. I’m Here vil deretter bistå kommunen i smittesporing med utveksling av informasjon.

Heng opp informasjon

Etter at du har kjøpt tilgang til I’m Here får du muligheten til å laste ned plakater med instruksjoner på hvordan dine besøkende kan registrere seg for smittesporing.

Besøkende registrer seg selv

Besøkende registrer sin ankomst via QR-kode, SMS eller app. I’m Here oppbevarer informasjonen i 10 dager eller så lenge som kreves av lokale forskrifter.

Smittesporing

Dersom en av besøkende dine får påvist smitte kontakter du oss. I’m Here vil deretter bistå kommunen i smittesporing med utveksling av informasjon.

Hvordan kommer jeg i gang?

For å komme i gang med I’m Here besøksregistrering må du først opprette en konto. Det tar kun 3 minutter å opprette en konto, og etter at du har bestilt får du umiddelbar tilgang til I’m Here. Bare skriv ut og heng opp I’m Here plakaten så er du i gang!

Hvordan oppretter jeg en konto?

For å opprette en konto kan du starte med å klikke på “Bestill nå”-knappen nedenfor.

Deretter må du velge om du ønsker å betale for 1 eller 12 måneder om gangen.

Legg så til alle stedene du ønsker å foreta besøksregistrering. Dette kan for eksempel være forskjellige restauranter eller lokaler. Om du bare har ett sted du ønsker å benytte tjenesten legger du kun til det ene stedet og trykker på “Neste”.

Fyll deretter ut resten av informasjonen på de følgende stegene helt til du kommer til “Fullfør kjøpet”-siden. For å fullføre bestillingen trykker du på “Fullfør kjøpet”. Du kan nå skrive ut plakatene å starte med besøksregistrering umiddelbart! Betaling skjer via faktura med 14-dager forfall. 

16% rabatt som ASKO kunde!