Hvordan Fungerer I’m Here?

I’m Here gjør det enkelt for deg å fokusere på din bedrift istedenfor å bruke tid på besøksregistrering, utlevering av informasjon og administrasjon av persondata. I denne artikkelen skal jeg forklare hvordan I’m Here fungerer.
Odd Jørgen Røland

Odd Jørgen Røland

Daglig leder I'm Here

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hvordan bestiller jeg?

Det første du må gjøre er å gå igjennom bestillingsprosessen, her velger du om du ønsker ett abonnement som løper fra måned til måned (599 kr pr. mnd.) eller fra år til år (50% rabatt).

Hvordan kommer jeg i gang?

Når du er ferdig å bestille kommer du til en “Kjøp fullført”-side, hvor du kan laste ned din plakat. Du får også en e-post med link så du kan logge inn på ditt dashbord hvor du får tilgang til:

  • anonymisert statistikk
  • live registreringslogg
  • dine plakater
  • side for å verifisere at en besøkende har registrert seg.

 

Etter bestillingen kan du skrive ut plakaten eller sende den til trykk. Plakaten er i A-formatet og kan skaleres så mye man ønsker. Når du skrevet ut plakatene henger du de opp eller fester de på strategiske plasser som f.eks. inngangsparti, bord eller andre godt synlig plasseringer. Det er viktig å tenke på at plakaten skal bli sett og at den ikke må være for liten slik at den blir uleselig.

Etter dette trenger du kun å oppfordre besøkende til å registrere seg; vi tar oss av utlevering, trygg oppbevaring og sletting.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Odd Jørgen Røland

Odd Jørgen Røland

Daglig leder I'm Here