– Hjelp, det har vært smitteutbrudd i min bedrift!

Vi håper du selvfølgelig aldri får høre dette fra smittesporingsteamet i din kommune. Men realiteten er at det kan like gjerne være din bedrift som naboens. Du har ikke gjort noe galt, du har bare vært uheldig.
Anneli Lund

Anneli Lund

PR- og markedssjef

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Det vi vet utfra dette viruset er at det skiller ikke på kjønn, alder, seksualitet eller religion. Det rammer alle. Noen er super nøye med både avstand, håndvask, bruk av munnbind og følger anbefalingene fra myndighetene nøye – men plutselig skjer det. Det er rett og slett bare uflaks.

Så står du som næringsdrivende der og lurer på, hva gjør jeg nå da? Jeg har ikke tid til alt dette. Jeg skal jo tjene penger. Dette blir krevende.

Men da kan vi forsikre deg om at dersom du benytter deg av I’m Here er jobben din allerede gjort. Det eneste du trenger å gjøre er å kontakte oss og fortelle hvilken dag og hvilket tidspunkt den smittede var tilstede.

Er det alt?

Ja. Videre vil vi utlevere dataene (navn og telefonnummer) til smittesporingsteamet i kommunen. Derfra er det opp til de å ta kontakt med de som var tilstede.

Dette er lovpålagt. I en normal situasjon er det kommuneoverlegen som skal bedrive dette, men på grunn av covid-19 er det gitt dispensasjon slik at smittesporingsteamet i kommunene kan utføre dette, på vegne av kommuneoverlegen.

Hvorfor?

Dette er fordi at du som næringslivaktør ikke har den kompetansen som kreves for å ta en slik telefon og informere om at de må teste seg og muligens er i karantene. Folk reagerer forskjellig på dette. Derfor er det godt å vite at vi har et velfungerende samfunn som gjør nettopp disse tingene.

Med I’m Here har du en forsikring. Slik at du kan fokusere på drift og ikke smittesporing.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Anneli Lund

Anneli Lund

PR- og markedssjef